Idiomes

divendres, 3 de juny del 2016

Motor shaker al pinball Tales from the crypt | Motor shaker del pinball Tales from the crypt

Hola, un altra de les meues aficions són els pinball i tinc uns pocs, un d'ells és Tales From The Crypt de Data East, un pinball terrorífic, jajaja

De fet aquest està basat en el famós comic del mateix nom i del qual despres s'han fet sèries i pel·lícules.

Aquest pinball, té un joc molt divertit i la veritat és que m'encanta. Entre les seues característiques destacaria que posseeix tres flippers, una lapida que puja i baixa, multiballs de 3 i 6 boles, etc...Per a més detalls sobre les seues característiques podem visitar  ipdb.org.


Resulta que l'altre dia va venir un amic a casa i juguem unes partides, llavors em vaig adonar que el shaker cap a soroll, però no funcionava com cal, això si, el soroll era horrorós.

El motor shaker és un motor que en funcionar fa vibrar tot el pinball, afegint un efecte físic molt impressionant durant el joc.



En llevar la tapa de protecció del motor, s'aprecia que hi ha unes peces soltes, després d'examinar-les, em vaig adonar que són contrapesos, que si s'adhereixen a banda i banda del motor, fan que el pinball comence a vibrar.

Després de cercar els cargols adequats i fixar els contrapesos al motor

i assegurar la tapa, vaig engegar el pinball i vam tornar a vibrar els dos, el pinball amb el shaker i jo d'emoció, jajaja 

Hola, otra de mis aficiones son los pinball y tengo unos pocos, uno de ellos es Tales from the crypt de Data East, un pinball terrorífico, jajaja


De hecho esta basado en el famoso comic del mismo nombre y del cual despues se han hecho series y películas.

Este pinball, tiene un juego muy divertido y la verdad es que me encanta. Entre sus características destacaria que posee tres flippers, una lapida que sube y baja, multiballs de 3 y 6 bolas, etc...Para más detalles sobre sus características podemos visitar ipdb.org.

Resulta que el otro dia vino un amigo a casa y jugamos unas partidas, entonces me di cuenta de que el shaker hacia ruido, pero no funcionaba como es debido, eso si el ruido era horroroso.

El motor shaker es un motor que al funcionar hace vibrar todo el pinball, añadiendo un efecto físico muy impresionante durante el juego.

Al quitar la tapa de protección del motor, se aprecia que hay unas piezas sueltas, después de examinarlas, me di cuenta de que son contrapesos, que si se adhieren a ambos lados del motor, hacen que el pinball empiece a vibrar.

Después de buscar los tornillos adecuados y fijar los contrapesos al motor

y asegurar la tapa, puse en marcha el pinball y volvimos a vibrar los dos, el con el shaker y yo de emoción, jajaja 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada