Idiomes

divendres, 2 d’octubre del 2015

Com capturar pantalla a Android i màxim d'energia en Plants vs zombies 2

Avui, estava fent una partideta ràpida al Plants vs zombies 2, en concret la fase 27 del mon de gel(Frostbite Caves).
En aquesta fase hi ha que eliminar a tots els zombis protegint a tres plantes.
Bé, doncs ha arribat el moment en el que m'he carregat a tots els zombis i llavors la partida en ves d'aturar-se, ha continuat.
Lògicament sense sortir cap zombi més, però si que es seguia produint Sol(energia), i m'he dit, vaig a veure quin és el límit màxim de Sol o energia que es pot acumular.

Però abans, hi havia que capturar la pantalla i he provat amb el capturador que surt al polsar el botó d'engegat, però resulta que llavors es pausava el joc i la captura que obtenia no era satisfactòria:



Així que, investigant un poc me'n he assabentat de que es pot capturar la pantalla en qualsevol dispositiu Android, polsant simultàniament el botó de power i el de baixar el volum, i així ho he fet ;-)

Al joc, per mesurar l'energia, només hi ha 4 xifres, així que el màxim hauria de ser 9995 ja que es pot recollir sols, amb valor 50 o 25 o 5 d'energia, pel que he pogut observar.

I després d'una estona, he pogut veure que té un límit de 9900 com es pot veure a la captura següent:



A partir d'aquesta quantitat, els sols que agafava ja no muntaven al marcador, snif... i el pitjor és que hauré de reiniciar la fase i fer-la de nou, snif, snif...

Como capturar pantalla en Android y máximo de energía en Plants vs zombies 2

Hoy, estaba haciendo una partidita rápida al Plants vs zombies 2, en concreto la fase 27 del mundo de hielo(Frostbite Caves).
En esta fase hay que eliminar a todos los zombis protegiendo a tres plantas.
Bien, pues ha llegado el momento en el que me he cargado a todos los zombis y entonces la partida en vez de pararse, ha continuado.
Lógicamente sin salir ningún zombi más, pero si que se seguía produciendo Sol(energía), y me he dicho, voy a ver cuál es el límite máximo de Sol o energía que se puede acumular.

Pero antes, había que capturar la pantalla y he probado con el capturador que sale al pulsar el botón de puesto en marcha, pero resulta que entonces se pausaba el juego y la captura que obtenía no era satisfactoria:



Así que, investigando un poco, me he enterado de que se puede capturar la pantalla en cualquier dispositivo Android, pulsando simultáneamente el botón de power y el de bajar el volumen, y así lo he hecho ;-)

En el juego, para medir la energía, sólo hay 4 cifras, así que el máximo tendría que ser 9995 puesto que se puede recoger Sol, con valor 50 o 25 o 5 de energía, por lo que he podido observar.

Y después de un rato, he podido ver que tiene un límite de 9900, cómo se puede ver en la captura siguiente:



A partir de esta cantidad, los soles que cogía ya no subian al marcador, snif... y lo peor es que tendré que reiniciar la fase y hacerla de nuevo, snif, snif...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada