Idiomes

diumenge, 4 d’octubre del 2015

Repte setmanal 1 moocbot | Desafio semanal 1 moocbot

Hola de nuevo, en el desafio semanal de moocbot se propone hacer un recortable propio que tenga movimiento, el viernes habia pensado hacer algún tipo de seguidor de luz.

Hoy recien llegado de la boda de un gran amigo y algo hecho polvo, he visto que otros compañeros del curso han tenido la misma idea, y lo han hecho genial...

Viendo esto y que las neuronas las tengo un poco fritas hoy, prefiero mostrar un proyecto que monté este verano para el cumple de mi hijo.

No és un recortable en su más estricto sentido y ahora que lo pienso, aunque está realizado con Arduino, tampoco tiene movimiento, bueno movimiento si tiene, pero a tracción animal, si ya sé que no cumple estrictamente los requisitos, pero ¿y si aceptamos pulpo como animal de compañia?

Al lio, mi proyecto es un dinosaurio, si un dinosaurio, y lo que he implementado con el Arduino y un shield mp3 es la reproducción de dos sonidos mediante la pulsación de sendos switchs o pulsadores para dotar de más realismo al dinosaurio. Los sonidos que reproduce son, el rugido y los pasos al andar.

Bueno, lo primero era elegir el dinosaurio, barajé varias posibilidades, por supuesto debia ser carnivoro, pero no me acababa de decidir y entonces me topé con un dinosaurio español, de Cuenca para más señas, descubierto hace pocos años y del que no sabia de su existencia. Fué un flechazo, en cuanto lo ví, supe que este seria el elegido. Era ni más ni menos que el Concavenator Corcovatus alias Pepito.



Materiales de construcción: Alambre, tela metálica, papel, cola, goma para los dientes y pelotas de ping pong para los ojos.



Electrónica: Placa Arduino Uno, shield mp3, dos switches, altavoz portatil y cables.



Dejo también un pequeño video



¿Aceptamos a Pepito?


Hola de nou, en el repte setmanal de moocbot, es proposa fer un retallable propi que tingui moviment, el divendres havia pensat fer algun tipus de seguidor de llum.

Avui recien arribat de les noces d'un gran amic i algo fet pols, he vist que altres companys del curs han tingut la mateixa idea, i ho han fet genial...

Veient això i que les neurones les tinc una mica fregides avui, prefereixo mostrar un projecte que vaig muntar aquest estiu per l'aniversari del meu fill.

No és un retallable en el seu sentit més estricte i ara que ho penso, encara que està realitzat amb Arduino, tampoc té moviment, be moviment si en té, però a tracció animal, si, ja sé que no acompleix estrictament els requisits, però, i si acceptem polp com a animal de companyia?

Al lio, el meu projecte és un dinosaure, si un dinosaure, i el que he implementat amb el Arduino i un shield mp3, és la reproducció de dos sons mitjançant la pulsació de dos switchs o pulsadors, per dotar de més realisme al dinosaure. Els sons que reprodueix són, el rugit i els passos en caminar.

Bé, el primer era triar el dinosaure, vaig barallar diverses possibilitats, per descomptat havia de ser carnivor, però no m'acabava de decidir, i llavors em vaig topar amb un dinosaure espanyol, de Conca per a més senyals, descobert fa pocs anys i del que no en sabia res de la seva existència. Quan el vaig veure, vaig saber que aquest seria el triat. Era ni més ni menys que el Concavenator Corcovatus àlies "Pepito".



Materials de construcció: Filferro, tela metàl·lica, paper, cola, goma per a les dents i pilotes de ping pong pels ulls.



Electrònica: Placa Arduino Uno, shield mp3, dos switchs, altaveu portatil i cables.




Deixo també un petit video



Acceptem a Pepito?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada